CONSULTATIE » TERRASPLANKEN " kwaliteit

De beste terraskwaliteit

Voordat onze vlonderplanken de kwaliteit bereiken die onze klanten gewend zijn, moeten ze een langdurig proces doorlopen. Hier geven we u een kort overzicht - van het bos tot het terras.

De keuze van houtsoorten

Een goede vlonderplank kan niet gemaakt worden van een ongeschikte houtsoort. Bij Betterwood wij verwerken alleen hout met zeer goede technische eigenschappen (o.a. duurzaamheid, kans op kromtrekken, oppervlaktestructuur). Daarnaast moet het hout afkomstig zijn uit duurzame bosbouw - wat de kwaliteit niet verhoogt, maar de wereld een betere plek maakt.

Vergelijking van houtsoorten
Houtsoorten Encyclopedie

De productie

De zagerijen voor onze terrasplanken bevinden zich in Zuid-Amerika en Azië. Wat ze allemaal gemeen hebben: Gekwalificeerde medewerkers die worden betaald volgens fairtrade-normen en moderne machines. Want voorzichtig drogen in de kamer en professioneel schaven is een voorwaarde voor de hoge kwaliteit van de vloerdelen.

Terras hout kwaliteit

De hand sorteren

In ons magazijn wordt elke plank voor verzending gecontroleerd op kwaliteit. Wat u van onze vlonderplanken kunt verwachten, leest u in onze sorteercriteria.

sorteercriteria
BioMaderas Voorraad
Cumaru vlonderplanken 120mm, geolied, Leobendorf

Het terras gebouw

Zelfs van de beste materialen kunnen slechte terrassen worden gebouwd. Zodat dit u niet overkomt, hechten wij veel waarde aan uitgebreid advies - zoals bij onze bouwhandleidingen voor houten terrassen.

Terrasplanken leggen

Onze vlonderplanken

ab 6,75 

plus. Verstuur

ab 9,40 

plus. Verstuur

ab 16,35 

plus. Verstuur

ab 10,60 

plus. Verstuur