Betterwood Tropisch hout FSC 100%

BETTERWOOD » BLOG

de Betterwoodblog

In onze blog doen we verslag van de ontwikkeling van regenwoudbescherming, duurzaam bosbeheer in de tropen en nieuwe producten die erin slagen kwaliteit en duurzaamheid te combineren.

Blogonderwerpen

Achtergrondinformatie over onze producten vindt u in deze blogsectie. Hier testen we ons vlonderhout op slipvastheid of beschrijven we in korte rapporten waar ons hout vandaan komt en hoe het in Europa en bij u thuis komt.

Hier vind je alle blogposts die te maken hebben met de bescherming van het bos en de biodiversiteit. Hoe kan verantwoord bosbeheer leiden tot duurzame milieubescherming? Wat betekent het als een stuk hout FSC®-gecertificeerd is? Lees meer in onze artikelen over het onderwerp milieu.

In onze blogposts over service helpen we je bij het correct onderhouden en monteren van onze mesjes. Ook kom je hier te weten welk hout bijzonder geschikt is voor buitengebruik en hoe je een grijs houten terras kunt opfrissen.

Lees meer over ons bedrijf, ons concept en de mensen bij Betterwood. In de themacollectie “over ons” doen we verslag van tv-bijdragen van Betterwood, onze beursoptredens en innovaties op onze homepage. Dit is waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan.