Nieuwe houten tegels met kliksysteem van BioMaderas

Leg, klik, klaar!

Een houten vloer in de tuin en op het balkon legt u eenvoudig en zonder gereedschap met houten tegels. Naast onze Cumaru houten tegels en teak terraselementen hebben we nu een nieuwe BioMaderas-Houten tegel met kliksysteem in ons assortiment.

Als houtsoort hebben we gekozen voor de Peruaanse Massaranduba (wikipedia.org/wiki/Balatabaum) uit duurzame bosbouw. Het hout van de balataboom bereikt de hoogste duurzaamheid buitenshuis en is zeer goed bestand tegen schimmels en algen. Massaranduba is donkerrood tot roodbruin van kleur. Door het zeer homogene, soepele oppervlak is het het ideale materiaal voor houten vloeren die ook op blote voeten beloopbaar zijn.

Wat niet past wordt gehalveerd.

Naast de hoge weerstand en de bijzonder sterke houten lamellen met een dikte van 18mm, onderscheiden deze houten tegels zich met name van de kliktegels van de discounter door hun unieke structuur. De tegels van 30×30 centimeter kunnen in het midden worden gehalveerd tot eenheden van 15x30 mm en met een klik weer worden samengevoegd. Zo kunnen balkon- en terrasvloeren nog nauwkeuriger en gereedschapsloos worden gelegd.

Met onze Bouwinstructies voor het leggen van houten tegels met kliksysteem kunnen ook leken het leggen.

Schrijf een reactie

Winkelwagen delen