7,50 

plus. Verstuur

BETTERWOOD » HOUTEN TEGELS »Teakhout

Teak houten tegels

De teaktegels kenmerken zich door hun gladde oppervlak, hoge duurzaamheid en lage kans op versplintering. Ze dragen het FSC® 100%-certificaat voor een bijzonder duurzame en eerlijke productie.

Plan nu een houten tegelterras.

Wij bezorgen u een legplan en een offerte met transportkosten en toebehoren. Deze service is uiteraard gratis en vrijblijvend.

terrasplanner

Andere interessante producten

ab 220,00 

plus. Verstuur

ab 230,00 

plus. Verstuur

ab 24,95 

plus. Verstuur

achtergrond van onze teaktegels

De oorsprong uit Vietnam

Het beste teak ter wereld groeit in Azië - en daar komen onze teaktegels vandaan. Omdat bij de productie en herbebossing hoge ecologische en sociale normen in acht worden genomen, dragen de tegels het FSC® 100%-certificaat.

teakboom

Het plug-in systeem

Bij houten tegels met een insteeksysteem is het hout slechts één van de medailles. Minstens zo belangrijk is het kunststof rooster waarop de houten latten worden geschroefd. Met onze houten tegels zorgen we ervoor dat ze weerbestendig en bijzonder duurzaam zijn - zodat het raster niet vóór het hout opgeeft.

De teaktegels van onze klanten

We hebben al meer dan 50.000 teaktegels geleverd. Soms krijgen we foto's en rapporten terug van onze klanten. U kunt een selectie van houten tegelbalkons en terrassen zien in onze klantengalerij te vinden.

Teakhouten tegels, Oostenrijk

Weet waar het vandaan komt

We zijn er trots op dat ons hout uitsluitend uit duurzame bosbouw komt. Daarom laten we je graag zien waar de boom groeide en wat we doen voor het regenwoud.

Onze inzet voor het milieu

Onze houten tegels