Cumaru vlonderplanken 90mm
FSC-100%

ab 6,75 

plus. Verstuur
Levering uiterlijk: 2 oktober

Cumaru is een van de zwaarste, hardste en meest duurzame houtsoorten ter wereld. De 90 mm brede Cumaru vlonderplanken zijn met de hand gesorteerd en FSC-gecertificeerd.

FSC Cumaru Terrasplanken 90mm

Afmetingen

Breedte 90 mm
sterkte 21 mm
lengte 91 cm tot 609 cm
minimale lengtes Planken mogen enkele centimeters langer zijn
gezicht Borduiteinden zijn niet altijd vierkant gesneden

Eigenschappen

species Cumaru (Dipteryx odorata)
Kwaliteit Premium kwaliteit van BioMaderas
Min en met de hand gesorteerd sorteercriteria
Oppervlak aan alle kanten glad geschaafd
duurzaamheid Klasse 1
Drogen technisch gedroogd (KD)

Raadgever

Online terrasplanner legplan en ontvang een aanbieding
hout patroon Free bestellen
Installatie instructies terras gids als pdf
Aanbevolen onderbouw Holz (geen aluminium)
Aanbevolen accessoires alleen getest materiaal
Volumekortingen 1% Korting per € 1.000 aankoopwaarde - tot max. 15%
Item 1709-00 Categorieën: , , Trefwoorden: ,

Cumaru vlonderplanken in 90 mm breedte

De 90 mm brede Cumaru terrasplanken zijn slank en elegant, maar tegelijkertijd extreem duurzaam en veerkrachtig. De sterke roodbruine kleur geeft dit eco-tropische hout uit duurzame bosbouw zijn bijzondere en exclusieve uitstraling. Het hout wordt meerdere malen gesorteerd en komt overeen met de hoogste kwaliteitsklasse. Meer informatie over het leggen en de houteigenschappen vindt u in de leginstructies.

De voordelen

✓ Beste buitenduurzaamheid
✓ Bijzonder slijtvast en krasvast
✓ Weerstandsklasse 1 volgens DIN-norm
✓ Sterke bruinrode kleur
✓ FSC®-gecertificeerd, uit duurzame bosbouw
✓ transparante oorsprong
✓directe verkoop
✓klimaatneutrale verzending
✓ Gratis plannen bij een compleet aanbod
✓ gratis levering van monsters

Houten vlonder advies

Gebruik onze vlondercalculator om de hoeveelheid Cumaru vlonderplanken te berekenen die u nodig heeft. Met de terrasplanner ontvangt u een individueel legplan en het bijpassende aanbod met de accessoires van uw keuze. In ons online consult en persoonlijk consult beantwoorden onze experts uw vragen.

Rechner Planer Raadgever

Dekschroeven erin schroeven

De oorsprong

De Cumaru-terrasplanken komen uit een FSC®-gecertificeerde bosbouw in Peru. Hier wordt gewerkt volgens de hoge ecologische en sociale normen van de Forest Stewardship Council. Bezoek onze Peruaans bos en leer meer over de oorsprong van het hout.

Oorsprong

Klantengalerij Cumaru

De mooiste Cumaru terrassen worden door onze klanten aangelegd. Bezoek onze klantengalerij en lees getuigenissen van onze Cumaru-klanten.

klantengalerij
Cumaru 120mm, Sprockhoeveel

verzendkosten

Gewicht na
Omvang na
product

species

Kwaliteit

Oorsprong

sterkte

Breedte

Kleur

Oppervlak

Certificaat

FSC®-code

12-recensies voor Cumaru vlonderplanken 90mm
FSC-100%

 1. shigekix -

  J'ai gebruikte ces plannen pour faire des rembardes d'escalier et elles sont parfaites! Elles op de randen van de arrondis en op de finale van het einde van de wereld. Elles meritent cependant d'être poncées car il reste une légère rugosité si on passe la main à contre sens de la coupe (of ponçage) d'origine. En même temps c'est normal, ce sont des lames de terrasse donc elles ne sont pas prévues pour accueillir des mains à la peau plus sensitive… La découpe peut être laborieuse selon le materiiel don't on throw (bois très thick, pas facile à couper ) mais du coup qui devrait durer un bepaalde nombre d'années, une fois protégé (moi j'ai simplement enduit d'huile de lin pour garder un maximum l'authenticité du bois...).

 2. Koper (via Amazon) -

  Un peu cher mais super kwaliteit. Borden arrondis très propres. Gebruikt voor refaire l'assise de siege de jardin. Het is comporte très bien à la scie circulaire et à la defenceuse. Aandacht au visage, tendance à craquer. Faut y aller par étape ou faire un pre-trou.

 3. irena kan (via Amazon) -

  Zoals beschreven en afgebeeld. Supersnelle levering

 4. Bärbel Schönrade (via Google) -

  Kortom, we zijn verheugd. Zeer duidelijke aanbeveling. Zeer vriendelijk advies en probleemloos aankoopproces.
  Ons terras was gepland met behulp van de terrasplanner en we kregen heel snel een uitgebreide offerte. Een uiterst goede berekening tot op de laatste schroef.
  Zeer mooie vlonderplanken (Cumaru)

 5. Tim Schoenfeld (via Google) -

  Hier krijgt u niet alleen een offerte, maar ook een nauwkeurig, individueel gepland terras volgens al uw wensen wanneer u voor het eerst contact met ons opneemt. Niets bleef onbesproken. Het concept BETTERWOOD overtuigde me, net als mijn afgewerkte terras. Nogmaals veel dank aan het team en hun prestaties.

 6. Willi Gross (via Google) -

  Vroeger gebruikte ik geen tropisch hout. Sinds ik Betterwood ontdekt, zie ik de dingen anders. Ik vind het concept overtuigend. De geleverde goederen houden wat was beloofd. Mijn laatste project was een balkonterras met Cumaru verdekte vlonderplanken. Het is vervelend, maar de moeite waard. Het resultaat is gewoon nobel. De dienst is om Betterwood voorbeeldig. Je staat niet in de rij voor de telefoon, maar spreekt direct iemand die ook verstand van zaken heeft en gedegen advies kan geven. En dan wordt alles op tijd geleverd. Hoe te werken.

 7. Andrea (via Amazon) -

  Ottimo legno duro. Moeilijkheidsgraad

 8. Oliver Kohlmeier (via Google) -

  Ongecompliceerde en snelle verwerking.
  Het hout dat je hebt gekocht is geweldig. Ik zou zeggen 1A sorteren en de lokale mensen zijn erg aardig.
  Nogmaals heel erg bedankt

 9. Jorg Gayer (via Amazon) -

  Top kwaliteit voor deze prijs

 10. Fero Andersen (via Google) -

  Ik kan het alleen maar eens zijn met de positieve recensies. Ik heb Cumaru zelf gelegd en ben elke dag blij met het mooie, prettig beloopbare resultaat. Ik heb zojuist een houten trap toegevoegd aan het terras en balkon en wederom uitstekend advies gekregen. Vervormd hout of vergelijkbaar met deze dag (1 jaar later) geen.

 11. Michael Wandlowsky (via Google) -

  Ongeveer 1 jaar geleden had ik mijn terras (40 m2) met Cumaru hout van het bedrijf Betterwood aangemaakt.
  Het was belangrijk voor mij dat het hout FSC-gecertificeerd is, dus ik ben op Betterwood op internet opgemerkt.
  Ik kreeg de eerste plannen en het maken van een legplan van Betterwood heb het gedaan. Aangezien het resultaat van het eerste legplan niet helemaal aan mijn verwachtingen voldeed, heb ik in verschillende telefoongesprekken met de heer Jaeger de optimale oplossing voor mij gevonden.
  Ik heb van Betterwood de vlonderplanken, de onderconstructie en het bevestigingsmateriaal. Ik heb de sokkels alleen van een ander bedrijf daar Betterwood was hier te duur.
  Ik ben tevreden met de kwaliteit van het hout tot nu toe en zou het opnieuw gebruiken Betterwood . Koop
  Tot op heden zijn slechts enkele planken licht vervormd, wat geen effect heeft bij het lopen op het terras. Alleen het voegpatroon is niet meer wat het was na op twee plaatsen te hebben gelegd. Hout is een natuurproduct dat onderhevig is aan natuurlijke schommelingen.

  Mijn conclusie: alles is goed verlopen. Prijs, vriendelijkheid en samenwerking was zo goed dat ik hier zo weer zou kopen. Ik koop hier nog steeds de olie voor de verzorging.

 12. Bernd Kranz (via Google) -

  Bestel Cumaru planken in de maten 5,18 m (31x), 4,88 m (7x) en 1,22 m (26x). Geen enkele plank vertoonde gebreken, zelfs niet bij zeer kritische inspectie. De levering vond plaats in een telefonische overeenkomst met de heer Jäger binnen een afgesproken tijdvenster van 4 uur. Samengevat materiaalkwaliteit, leverbetrouwbaarheid en ook de vakkennis en vriendelijkheid van de medewerkers, namelijk de heer Jäger, uitstekend!

Voeg uw rating toe

Winkelwagen delen