Accessoires voor houten terrassen

Betterwood " Apparatuur

Accessoires voor houten terrassen

Hier vindt u alles wat u nodig heeft om een ​​houten terras aan te leggen: van het vastschroeven van de vlonderplanken tot structurele houtbescherming en de opbouwhoogte tot de juiste houtverzorging.

Schroefverbinding & gereedschap

Voor het bevestigen van de vlonderplanken.

Onderbouw & Ventilatie

Voor een betere constructieve houtbescherming.

Houtverzorging en -bescherming

Vind de juiste verzorging voor uw hout.

schroef en gereedschap

Hier vind je alles wat je nodig hebt om een ​​houten terras te monteren: van terrasschroeven tot onzichtbare schroefverbindingen, tot gereedschappen en hulpmiddelen.

onderbouw en ventilatie

Deze accessoireproducten verbeteren de structurele bescherming van het hout en maken een probleemloze hoogteverstelling van uw houten terras mogelijk.

ab 1,10 

plus. Verstuur

ab 13,95 

plus. Verstuur

23,95 

( 2,40  / 1 meter)
plus. Verstuur

houtverzorging

De juiste oliën voor het onderhoud van onze vlonderplanken, houten panelen en snijplanken. Daarnaast de juiste reiniging en houtbescherming voor ons terrashout.

Plan nu gratis een houten terras.

Wij bezorgen u een legplan en een offerte met alle toebehoren en transportkosten. Ook kunnen wij extra's zoals bouwhoogte of terrastreden voor u plannen.

terrasplanner

Onze accessoires voor terrasbouw

bij Betterwood vindt u alles wat u nodig heeft voor de constructie van uw houten terras terrasplanken of houten tegels nodig hebben. Met onze spacer bereik bij het leggen van uw terrasplanken een gelijkmatige voegbreedte. Van de terras boor is geschikt voor het voorboren van de hardhouten vlonder en onderconstructie en zorgt voor een soepel verzinken van de RVS vlonderschroeven.

Met onze houtverzorging voor buitenterrassen gaat de houtkleur langer mee en is uw houten terras goed beschermd tegen verkleuring en schimmelaantasting. de terraskussens gemaakt van rubberkorrels worden tussen de fundering en het constructiehout geplaatst bij het bouwen van het houten terras en verhogen de constructieve bescherming van het hout.

De Roestvrijstalen vlonderschroeven bevestig de vlonderplanken permanent aan de onderconstructie. Als je geen zichtbare schroeven op je terrasplanken wilt, raden we deze aan verborgen schroefverbinding Sihga plank fix of vroege plank houder. Met de sokkels voor houten terrassen kunnen hoogteverschillen worden opgevangen en geëgaliseerd.

Onze vlonderplanken

ab 6,75 

plus. Verstuur

ab 9,40 

plus. Verstuur

ab 11,85 

plus. Verstuur

ab 9,65 

plus. Verstuur